Sommar i maj..

Åh vad det är underbart väder just nu! Man kan ju nästan bara njuta, om man inte var både förkyld OCH hade värsta pollenreaktionen... Men men jag har köpt mig lite allergimedicin nu, inte helt ok när man är gravid men nästan.. Kan ju faktiskt inte gå runt och knappt kunna andas heller. Det finns faktiskt ingen allergimedicin som man kan köpa bara sådär, måste prata med läkare för alla! Ska till Bmm på torsdag, får diskutera detta då.

Helgen rasade på i full fart som vanligt.Lördagn började med frukost på balkongen och avslutades med 60-årskalas hos pappa i Vänersborg. Mellan det hann vi med en cykeltur till mormor. Alla tre cyklade, Felipe fick draghjälp av sin far (Missade dock ta kort på detta men har filmat lite, ska fördöka få in det här).

Hos mormor åt Felipe upp ett halvt kilo jordgubbar nästan ensam. Han älskar verkligen jordgubbar!I söndags var det inplanerat fikabesök men vi fick ställa in. Felipe var nämligen busig på kalaset och sprang ute utan skor vilket resulterade i en go förkylning, som han sedan gav till sin mor...

Vad har ni haft för er i det underbara vädret?


Hälsningar

Har du en hälsning till mig?

Vad heter söta du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Hälsning:

Trackback
RSS 2.0