Marcelo 6 månader!

Idag har vi firat Marcelos 6-månadersdag. Det var ju egentligen igår den 28:e men då var vi ute på annat, som det kommer bilder från, så det fick bli idag istället.

Kalaset fick bli ganska sent för det har varit VARMT idag och vi skulle vara ute.Vår lille skrutt är så go just nu, skrattar mest hela tiden och försöker dansa när det är musik och han sitter i sin stol.
På golvet sitter han förtfarande vingling, speciellt bakåt, så det är bara att hålla! Han rullar runt åt alla håll o kanter och ålar runt som en mask!

Han "pratar" papapapapapap mamamamama, inte för att han förstår vad han säger men man kan ju låtsas! ;-) Även mycket dadadad, gagaga mm.

Gröt är gott men det tar så lång tid att äta tycker han. Det är svårt här att hålla på med smakportioner så det blir mest ersättning faktiskt. På natten blir det fortfarande en lite lite slurk från bröstet. Men det är verkligen på upphällningen med amningen! Lite vatten får han oxå då och då, det är varmt här så jag tror han behöver det!

När vi är ute på äventyr så är han jättenyfiken och vill helst inte sova, man kan ju missa något. Är vi här hemma i huset så somnar han oftast vid 12.30 tiden och sover minst 2h. Blir även en kortare tupplur senare på kvällen. Vi är vakna sent här, blir oftast sängen runt 21. På natten vaknar han 2 ggr, först för en flaska ersättning och tillbaka till egen säng och sedan andra gången får han alltså en slurk från bröstet och då sover han kvar hos oss.

Detta skriver jag mest för mig själv. Så jag kommer ihåg vad som hände när och hur han utvecklas. Hoppas ni inte tycker det är allt för tråkigt att läsa!
 

Grimaser av vår 6 månaders pojk!


Hälsningar
Postat av: Petra

Söta lilla familjen!Inte tråkigt alls att läsa tvärom :DVad kul att det blev ett litet kalas, vi är alldeles för dåliga på att fira i vår familj, var det någon som fyllde 30 sa du? :DKRAMAR

2012-01-30 @ 13:39:44
Postat av: Anonym

Hej skruttar! Så roligt med alla fina bilder... Känns som att han inte är lika lik felipino nu eller;-)?? Sicket halvårskalas;-)!! Ha de jättegott!<3 kraaamar

2012-01-30 @ 17:51:52
Postat av: Lotta

Härliga bilder för mormor att njuta av..

2012-01-31 @ 00:37:25

Har du en hälsning till mig?

Vad heter söta du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Hälsning:

Trackback
RSS 2.0