Inspiration!


Sjukstuga!

Ja så har läget varit här hemma de senaste veckorna! SJUKSTUGA! 
Det började med att Felipe fick hosta följt av 40 graders feber. Ett par dagar senare var det Marcelos tur. Det blev ett par sömnlösa nätter. Han pendlade mellan 39-40 grader ett par dagar. Sedan var det min tur, var helt säker på att jag fått halsfluss. Men två halsprov senare så var det fortfarande negativt, dagen efter blev den lite bättre.

Sedan har jag pendlat fram och tillbaka, bra ena dagen och sämre nästa. Men nu j-lar tror jag att jag är frisk! Så imorgon kör jag igång med träningen, mer inspirerad och peppad än någonsin! 

Det blir nog ZUMBA!


Bakslag

Ni skulle bara veta hur bra det går i träningen! Dessutom är det såå roligt! Varför ska det då, när det går så bra, plötsligt gå dåligt???

Jag har skoskav på höger fot av de nya "kärleksskorna", de fick jag av Pablo på Alla hjärtans dag därav namnet. Det är ett par Easytone från Reebok som är utformade så att rumpa och ben tränas extra mycket. Vänster fot gör bara ont, det är i ytterdelen av foten om ni förstår vad jag menar. Kan vara kärleksskorna som är boven i detta fall oxå. De är ju inte helt stabila, så jag kan ha sträckt något.

I huvudet vill jag bara ignorera att det gör ont. Så sugen är jag faktiskt på att träna. Men när jag dansade i onsdags så gjorde VARJE steg ont.

Idag och imorgon fredag blir det vila, så håller vi tummarna för att jag kan köra dansstep på lördag igen! 

Tur i allafall att maten går bra. Är inte alls sugen på godsaker, det är som bortblåst. Jag som är en sånn godisgris! 

För att peppa mig själv lite extra så bjuder jag här på några hemska strandbilder från Chile.
Vi kan kalla dem FÖRE bilder!


7 månader!

Tiden går så fort, vår lille Marcelo har hunnit bli 7 månader!

Han är en så go pojk just nu, bara skrattar åt allt och alla. Han vill pilla på ALLT och stoppar det han kan i munnen. LIVSFARLIGT!

Munnen ja, där kan man nu bli biten av två små små tänder! Något jag framförallt märker vid matningen då han mer än gärna biter tag i skeden! 

När vi kom hem från Chile så började jag direkt med att ge honom smakportioner som väldit snabbt blev hela måltider och idag åt han en hel stor burk, ja jag kör burkar just nu judge me or not, plus lite efterrätt!
Hur har ni gjort? Burkar eller hemlagat?

Han sitter i stort sett själv nu, måste bara passa lite för han lutar sig för mycket bakåt ibland. Ligger inte still på sitt täcke i många sekunder. Kryper inte utan rullar och snurrar sig dit han vill, fast jag såg att han drog upp knäna lite härom dagen.

Han "pratar" massor, ganska varierat tycker jag själv. Tyckte idag att han ropade mamma men det kan ha varit inbillning...

Sovningen varierar lite. Den blev mer orgelbunden när vi kom hem från Chile men han sover fortfarande två gånger om dagen.

Sen har vi börjat med babysim oxå. En riktig flipp! Han älskar det, plaskar som en liten fisk i vattnet!


Lillskrutten river sig som en tok i huvudet, hur ofta jag än klipper och filar hans naglar... Ser ut som att katten attackerat!


Lite fina poser...


RSS 2.0