Äntligen......dopp i havet!

Lurade jag er nu? Trodde ni jag hade fött?

Nej då här är det BF +3 idag och ingen bebis som visar tecken på att vilja komma ut.

Idag har vi istället varit på kusten och badat, solat och fiskat krabbor. Underbart och nästan värt att gå över tiden för. Nu har jag ju äntligen fått mitt dopp i HAVET!! Eller det var inte ett dopp utan jag stog i nästan hela dan...

Tyvärr blev mamma dålig, yr och svimfärdig, så hon fick åka in till sjukhuset och ligger nu inne för observation. Hon mår mycket bättre redan men har inte riktigt fått svar på vad det kan varit, de misstänkte tydligen propp/TIA efter att ha röntgat henne.

Vi får väl se om vi blir grannar, jag och mamma. BB är avdelningen brevid...

Har hur mycket bilder som helst, ska försöka ladda upp dem snart!

Nej nu ska jag sova och ladda för BF +4!

Ingen bebis än...

Nej än har den inte velat titta ut. Börjar bli otålig men har idag bestämt att försöka tänka på annat så kanske det händer något...

På söndag är det BF, men på lördag har jag namnsdag (idag med faktiskt!) och det hade väl varit en fin namnsdagspresent!

Idag tog jag förresten mitt första och antagligen sista sommar dopp. Det blev i en lite sjö i närheten och inte i havet som jag kanske önskat.


Fyndshopping!

Just nu kan man köpa fin fina saker HÄR.

Några exempel är snygga Hunter stövlar.eller kanske vackra HIMLAMer trevliga saker är på G, t ex Nigella, Cheap Monday mm.


Inte den 17:e...

Nej det gick inte att följa traditionen med barn födda den 17:e i vår familj. Tyvärr!!

I natt trodde jag nog faktiskt att det skulle bli så. Sov dåligt för jag hade molande värk som gick bak i ryggen...
Kl 5 var jag uppe och gjorde varma mackor och O´Boy, jag var så hungrig! 
Sedan avtog värken och idag har det varit ganska lugnt. Nån förvärk då och då men inget mer.

Vilket datum ska vi satsa på nu då? En vän har sagt 18:e, Pablo säger 20:e.

Det enda jag är säker på är att om MAX 3 veckor är h*n här!

Men det får gärna bli 18:e för nu är jag trött på det här!!!


Förra helgens 30-årsfest!

Här kommer några bilder från den super lyckade överraskningsfesten förra lördagen.

Bättre sent än aldrig...

Födelsedagsbarnet blev mycket överraskad!


Bjuder på lite naket idag... 10 dagar kvar...

img_7954 (MMS)

Bjuder på lite naket idag... 10 dagar kvar till BF idag och jag är såå trött på att vara gravid!! Inga kläder som passar, får ingen ordning på håret och ansiktet är invaderat av prickar. Igår hade jag en hemsk dag, en sådan som man bara ska stanna i sängen. Men det var massor som skulle göras så det var bara att gå upp! Nu hoppas jag på en bättre dag idag! Vad har ni för er i sommarlunket?


Åh förresten, två veckor kvar till BF idag...

Åh förresten, två veckor kvar till BF idag... Spännande, Felipe föddes dagen innan BF. Vill ni gissa datum? Just nu har den Lill* därinne ordentlig hicka, hela jag rycker till varje gång! :)


Skulle slängt in ett collage från gårdagen...

Skulle slängt in ett collage från gårdagens festligheter ikväll men tiden sprang ifrån mig! Imorgon åker jag och lilleman till kusten, får se hur det är med internet där ute. Annars får ni vänta några dagar! Pöss på er!


Här är en av anledningarna till att jag va...

img_0888 (MMS)

Här är en av anledningarna till att jag varit helt inaktiv här på bloggen.. Lillskrutt "kraschade" sittandes på sin skateboard i fredags kväll. Denna bild är tagen i söndags, efter frukost om ni reagerar på mjölkmustachen. Ni skulle sett fläskläppen i lördags!! Men jag lovade Felipe och Pablo att inte visa de bilderna! Han hade otrolig tur och skrapade bara läppen, inga tänder gick sönder! Men vilken panik jag hade innan han vände sig om och jag fick se på honom! Jag bar honom upp för trapporna till lägenheten, 3 vån. Snacka om adrenalinkick!! I vanliga fall orkar jag knappt gå själv! Nu är han bättre och sårskorporna börjar trilla av. Det finns faktiskt en positiv sida av det här. Han vill sedan det hände varken ha napp eller dricka välling... Får se hur länge det håller i sig! Nu ska jag försöka sova, om den där inne vill. Inatt ville den inte...


RSS 2.0