Laddar inför Blodomloppet i Slottsskogen, ...

img_3455 (MMS)

Laddar inför Blodomloppet i Slottsskogen, Göteborg. 5 km ska avverkas, blir nog en stilla promenad...


Kopia eller bara en slump?Ja vad tror ni?
Har engelska kungahuset sneglat lite på Disneys verion av Askungen eller är det bara slumpen?
Roligt är det i alla fall!


17 maj!

Ja ha då var denna dagen slut...och även jag!

Inte för att jag hade något stort kalas eller så. Bara familjen...utom Pablo :(

De smaskiga morotsmuffinsen hade jag även med till jobbet idag. De är alltid lika populära! (recept kommer)

Det var extra roligt att min fina födelsedagspresent kom idag!

Får väl passa på att gratulera alla norrmänn oxå!!
(När jag var liten så lurade de i mig att hela norge firade mig idag...snacka om lättlurad!)


Ett år närmre 30...

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!

Idag fyller jag 29 år, herregud 29! Nästa år blir man 30 och det känns lite skrämmande...

Eftersom Pablo är i Tyskland med jobbet så har jag försökt få Felipe att sjunga för mig när jag vaknar, vi får väl se hur det går...


Eftersom jag inte ser klok ut ikväll så bjuder jag på en dagsfärsk magbild istället!


Önskelista

Nästa vecka är det någon som fyller år...JAG!

På min önskelista står det:

-SYMASKIN!!!

Jag äger ingen utan har det senaste halvåret lånat min kära vän M:s maskin...sorry!

Men nu är det alltså dags att få en egen!

Jag har haft såå svårt att välja. Jag är ju inte direkt något syproffs men vill ha en där jag kan sy de vanliga sömmarna. Vill inte önska mig en dyr men vill ändå kunna lita på den.

Nu har jag bestämt mig för denna


Symaskin Husqvarna H-Class E20Tror ni att den blir bra?

Idag är vi lediga. Då passar vi på att fik...

img_7639 (MMS)

Idag är vi lediga. Då passar vi på att fika på balkongen i det underbara vädret!


♥Farmor ♥

Idag går mina tankar till Farmor.
Hon skulle fyllt 88 år idag.
Känns konstigt att inte få fira henne längre.


Avis...

Är jätte avis på alla er som var på Mammablogg galan i helgen! Ångrar så att jag inte åkte med.

Ett stort grattis till goa Johanna som van pris för bästa pyssel/mat/bak blogg på galan. Det var du värd!

Johanna har tillsammans med sin vän Sara startat en ny bakblogg där de visar upp mängder med farliga godsaker som de bakar. Lycka till tjejer!


Sommar i maj..

Åh vad det är underbart väder just nu! Man kan ju nästan bara njuta, om man inte var både förkyld OCH hade värsta pollenreaktionen... Men men jag har köpt mig lite allergimedicin nu, inte helt ok när man är gravid men nästan.. Kan ju faktiskt inte gå runt och knappt kunna andas heller. Det finns faktiskt ingen allergimedicin som man kan köpa bara sådär, måste prata med läkare för alla! Ska till Bmm på torsdag, får diskutera detta då.

Helgen rasade på i full fart som vanligt.Lördagn började med frukost på balkongen och avslutades med 60-årskalas hos pappa i Vänersborg. Mellan det hann vi med en cykeltur till mormor. Alla tre cyklade, Felipe fick draghjälp av sin far (Missade dock ta kort på detta men har filmat lite, ska fördöka få in det här).

Hos mormor åt Felipe upp ett halvt kilo jordgubbar nästan ensam. Han älskar verkligen jordgubbar!I söndags var det inplanerat fikabesök men vi fick ställa in. Felipe var nämligen busig på kalaset och sprang ute utan skor vilket resulterade i en go förkylning, som han sedan gav till sin mor...

Vad har ni haft för er i det underbara vädret?


Dunder pollenreaktion! Nyser och nyser och...

Dunder pollenreaktion! Nyser och nyser och nyser. Det kliar och skaver men jag har ingen gravidvänlig allergimedicin hemma! Katastof!


Effektivt!! Jag kom hem från en mysig kväl...

Effektivt!! Jag kom hem från en mysig kväll hos Johanna för drygt en timme sedan. På den timman har jag hunnit se på Greys, laga mat, diska och prata i telefon! Snacka om effektiva timman!! Nu blir det dusch och godnatt.


♥Vår lille Felipe♥

Felipe är en underbar liten kille med många roliga ideér och tankar. Han är väldigt nyfiken på det som finns i magen och säger ofta att han älskar mig och magen ♥.

MEN

Under påskhelgen och veckan därefter har inte Felipe och hans mamma gått ihop...

Han lyssnade inte på mig för fem öre utan gjorde snarare tvärtom mot vad jag sa. Jag vet att detta är 3 års trots men jag har verkligen inte tålamod för det nu!

Ett exempel är när vi var ute i affärerna i Målöy på Påskafton. Felipe tog ett påskägg som låg på en hylla utanför en affär. Jag sa till honom att lägga tillbaka det, iställert började han springa iväg med det. Dumma jag springer efter med lite halkiga skor och ischias, naturligtvis halkar jag och ramlar... Allt gick bra med mig, slog i knäna bara. Men jag blev så arg att jag började storgråta, tror ni folk tittade eller!

Vad gjorde Felipe? Jo, stod och skrattade...

Så här höll vi på förra veckan med kulmen på torsdag när vi hade sovmorgon. Jag var arg för han inte lyssnade, han blev ledsen för att jag skällde. Tillslut bröt jag ihop och började storgråta för att jag var så trött på att vara arg. Jag lyckades få stopp på gråten på väg till dagis men när fröken frågade hur det var så bröt jag ihop igen...snacka om hormonkänslig! Men oj så skönt det var samtidigt.

Min mamma hämtade Felipe eftersom jag jobbade sent och hon pratade med honom, vilket även fröken på dagis hade gjort, om att han måste vara snäll mot mamma. Efter den dagen har han lyssnat mycket bättre, inte hela tiden men oftast.

Kan ju tillägga att han hela tiden lyssnat när Pablo sagt till honom.

Min teori är att jag är så självklar för honom eftersom jag nästan alltid finns i närheten, Pablo är borta mer. Han behöver nog kanske sakna sin mamma lite.

Känner ni igen er? Har ni några råd till mig?


Påsken i bilder


RSS 2.0