Beach 2012!

Ja eller rättare sagt "Kom i form innan 30-årsdagen"... Ja tänk att man fyller 30 i år! Vart tar åren vägen egentligen. Ibland tror jag fortfarande att jag är 18...

Mitt mål är alltså att jag på min 30-årsdag den 17 maj ska känna mig nöjd med det jag ser i spegeln... Jag saknar så att kunna ha en tight top utan att det hänger ett bildäck över byxlinningen!

Hur ska det då gå till?

Träning är nyckelordet
Jag går på danspass som Zumba, dansaerobic, Sh'bam och dansstep. LOVE IT! Många av danspassen är bara 45 min då kompletterar jag med lite löpband i gymmet. Sedan går jag morgonprommenad de dagar Felipe är på dagis. Då sover Marcelo gott i vagnen.

Maten då?
I Chile och innan det så har vi stoppat och ätit onyttigheter i ett! Det är det slut på nu, någon gång ibland kan man naturligtvis äta något gottigt men än har jag inte känt något jättesug och så länge jag håller mig borta från godiset så tänker jag nästan inte på att det existerar...
Men jag tänker äta mat nästan som vanligt, lite mindre och nyttigare bara. Ingen speciell diet här inte. Man ska ju kunna fortsätta med detta resten av livet. Då tror jag på att äta allt men inte alltid!

Med tanke på noll träning innan och massor med onyttigt så tror jag att jag kommer ganska långt med bara det här. Sedan kommer man alltid till en punkt när det inte händer något, då får man vara lite hårdare på vad man stoppar i sig...


Sedan har jag även funderingar på att springa något lopp, bara för att ha en extra morot. Men det beror på hur det går med löpningen. Den som lever får se!

Nu hoppas jag att ni stöttar och hejjar på mig så att jag når mitt mål!

Blir skönt att slippa gömma sig bakom barnen i fortsättningen!Jodå vi är HEMMA!

Förlåt mina fina läsare för att jag inte visat några livstecken! Men livet efter hemkomsten har varit hektiskt, det är mycket att komma ikapp med när man varit borta i nästa en månad!

Dessutom har jag ÄNTLIGEN kommit igång ordentligt med träningen!

Men det dåliga samvetet tär på mig så jag ska försöka få till lite bilder mm från sista tiden i Chile de närmsta dagarna!

Som fina Petra sa idag, de där loppisfynden blev en långdragen cliffhanger... :-)
Om sanningen ska fram så har jag inte ens en bild på dem än!!

Hur har ni det mina fina?

Byby Chile!

Då var det dax att åka hem då! Väskorna är packade, knökfullt kan man säga! Har gjort några fina fynd här nere som jag visar när jag kommit hem. Men kan ju säga att vi var på antikloppis idag...

Det känns hemskt att åka härifrån, man vet ju inte vad som händer till nästa gång, men det ska samtidigt bli såååå skönt att komma hem! Hem till vardag och rutiner, bli av med mitt gips, börja träna ordentligt mm.

Handen ja, den är bra har inte ont alls men frågan är hur svag den är utan gipset. Blir spännande på onsdag när det ska av!

Nej, kl är 00.00 här. Dax att sova så man inte är helt slut imorgon!

Puss på er!
Nästa gång skriver jag från Sverige!


Ensam i sängen?

Kl är 01.15 här i Chile och här sitter jag i sängen och myser runt på lite olika bloggar. Pablo är ute på lite galej.

Men jag har ett problem... det finns loppor här i Chile, vet att det låter as äckligt men de är inte äckligare än våra myggor egentligen. Problemet är att de biter mig och Felipe nått kopiöst och att vi är allergiska mot dem så vi får jätte bölder som KLIAR KLIAR och KLIAR. Värst är betten på fötterna!

Nu känns det som någon sitter och vill bita mig på foten.
DÖ LOPPJ-EL DÖ!


RSS 2.0